Adopteer een Pup

 

De pups van KNGF geleidehonden staan te trappelen om later blindengeleidehond te worden. Zodra ze oud genoeg zijn, starten ze hun opleiding bij KNGF Geleidehonden. Helpt u mee om hun studie te betalen? Al voor € 7,50 per maand adopteert u een van de puppy’s op deze website. U adopteert de pup symbolisch. Iedere maand ontvangt u een digitale nieuwsbrief met verhalen en foto’s van ‘uw’ pup.

Vindt u het leuk om een van onze pups te adopteren? Vul het onderstaand formulier s.v.p. zo volledig mogelijk in. Alle vragen die gemarkeerd zijn met een sterretje (*) zijn verplicht. De overige vragen zijn optioneel. Zodra uw aanmelding binnen is, krijgt u direct per e-mail een code om in te loggen in het pupdossier van uw pup!

Mocht u donateur willen worden van KNGF Geleidehonden, dan kunt u zich hier aanmelden. Al vanaf € 20 per jaar bent u donateur van KNGF Geleidehonden.

2 gedachten over “Adopteer een Pup

  1. Als je een pup adopteert via adopteereenpup.nl steun je de pup op financieel gebied. Met het geld wordt de opleiding tot blinde geleidehond betaald.
    Je krijgt de pup dus niet mee naar huis.
    Dat is alleen als je puppypleeggezin wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *