Contact

Heb je naar aanleiding van deze website  opmerkingen of vragen stel ze gerust.

Liefst door op onderstaande link te klikken

7 gedachten over “Contact

 1. Hallo Sylvia, allereerst complimenten voor je mooie site. Heerlijk om al die leuke verhalen te lezen en filmpjes te bekijken. Ik mail je omdat m’n man een lifestyle magazine uitgeeft, huis en huis verspreid in Zuidplas, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk. Een van de vaste rubrieken is dieren. Nu zijn we op zoek naar een gezin, liefst uit onze omgeving, die als pleeggezin voor de KNGF optreedt. Woon jij in de buurt van Gouda of weet jij een gastgezin bij ons in de buurt? Alvast bedankt voor je reactie. Groeten, Jacqueline

 2. Hallo Sylvia,

  Ik ben al een paar keer op je site terechtgekomen en de vele berichten gelezen die je plaatst. Leuk om te volgen en de foto’s maken het beeld compleet.
  Sinds eind juli dit jaar zijn mijn vriend en ik ook puppypleeggezin. We hebben nu een labrador pup van bijna 5 maand, genaamd Udo. Omdat ik het leuk vind voor mezelf en anderen om zijn belevenissen bij te houden heb ik vanaf het begin een website gemaakt. Hierop plaats ik wekelijks een bericht.
  Nu zag ik op jouw website dat er een kopje ”links naar andere PPG” sites staat. Zou je misschien onze weblink daar ook bij willen zetten?
  http://www.kngfpupinopleiding.nl

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Marleen

  • Hallo Marleen,
   Dank je wel voor het bezoeken van onze website en natuurlijk voor je reactie.
   Wat leuk dat jullie ook pleeggezin zijn geworden, een schatje is Udo zeg.
   Hopelijk gaat het met zijn oogjes nu goed.
   Ik zal een link naar jullie website plaatsen.
   Groeten Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *