.Noppes

 

Hoe gaat het met  Noppes?

Februari 2017

We hebben een afspraak met de baasjes van Noppes op het strand van Noordwijk. Voor Tumble (de pup die wij dan in huis hebben is dan precies 8 mnd en mag voor het eerst op het strand). Wij zijn erg benieuwd en stiekem is het erg spannend om hem weer terug te zien.  Noppes is niets veranderd, nog steeds dezelfde enthousiaste, knappe vent als toen hij bij ons wegging.  We lopen een stuk over het strand en zien direct de klik en de band die aanwezig is tussen Noppes en zijn baas.  KNGF had geen betere keuze kunnen maken, het is een top team!

Oktober 2015

We ontvangen een hele leuke en lieve mail van de baasjes van Noppes. Met helaas ook verdrietig nieuws, het ontzettend leuke speelkameraadje van Noppes, Sam de teckel, hebben ze helaas in moeten laten slapen. Hij was nog maar 3 jaar oud, maar helaas te ziek. Noppes heeft nog enkele dagen naar Sam gezocht. Hij mist hem echt.

Noppes mag lekker mee op vakantie met de camper, dus dat is een groot nieuw avontuur.

Noppes is een echte vriend, hij is lief en beschermend en dat zorgt er voor dat zijn baas al met meer plezier en met minder angst de straat op gaat! Wat doet ons dat goed om te horen.

En……………….. Noppes mag zwemmen!!!!  Op de foto’s kunnen we zien dat hij hiervan geniet……….

Geniet van jullie vakantie!

Noppes nog met zijn vriendje Sam in het water.

Noppes nog met zijn vriendje Sam in het water.

augustus 2015

Bij terugkomst van onze “vakantie”  stond er een hele leuke verassing in mijn mailbox. We hebben foto’s opgestuurd gekregen van Noppes, samen met een leuke teckel.

Omdat er geen begeleidende tekst bij was hebben we verder geen informatie maar de foto’s zeggen meer als woorden! Noppes ziet er erg goed uit en heeft het erg naar zijn zin!!

Noppes

Noppes

Noppes

image4

Noppes in een veel te kleine mand

image2

Noppes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 juni 2015

Telefoontje van PPZ ontvangen. Noppes is geplaatst!!!

Onze 1e PTSS hond! Wat zijn we trots,  Noppes is gaan wonen bij een ex-politieagent van 50 jaar.  Samen gaan ze leuke wandelingen en uitjes ondernemen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Go Noppes, maak jou nieuwe baas net zo gelukkig als je ons gedaan hebt.

8 juni 2015

Er is veel gebeurd met Noppes de laatste maanden.

Na zijn verlengde BAT is hij doorgegaan naar de opleiding. Hij had zijn aandachtspunten maar er zat duidelijk vooruitgang in. Het is een hele sociale lieve, vriendelijke hond. Hij luistert erg goed. Hij wil nog wel eens luidruchtig op soortgenoten afgaan maar dat gaat al steeds beter.  Zijn hoogtevrees is moeilijk onder controle te krijgen, dit heeft deels ook te maken met de vertrouwensband die hij nog niet met de trainer opgebouwd heeft. Ook zijn angst voor het openbaar vervoer is terug. Voor ons als pleeggezin is dit moeilijk om te horen. Juist zijn hoogtevrees en zijn angst voor het openbaar vervoer hebben wij hier overwonnen. Nu weten wij ook dat dit vooral komt omdat Noppes vertrouwen had in ons. Als wij tegen hem zeiden dat het goed was en hem het vertrouwen gaven deed hij dit.

Onderstaande foto’s ontvingen wij van een vrijwilliger op school. Noppes is lekker aan het spelen.

Noppes en Hasta 08.06.15.

Noppes en Hasta 08.06.15.

Noppes 08.06.15

Noppes 08.06.15

 

 

 

 

 

 

 

Noppes 08.06.15

Noppes 08.06.15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 5 mei krijgen wij telefoon dat er toch besloten is om bepaalde carrières uit te sluiten, Noppes gaat door voor Buddyhond. Natuurlijk vinden wij dit jammer omdat wij juist in Noppes een goede geleidehond zien. Maar ook wij kunnen verder kijken, met zijn angsten is het niet mogelijk om hem zo’n zware carrière op te leggen. Daarbij zal hij als buddyhond uitstekend geschikt zijn omdat hij zo trouw aan zijn baas is.

15 juni  is Noppes geplaatst als Buddyhond. Bij een ex-politie agent die er heel graag op uit gaat. Wat zijn wij trots…………..wij hopen dat we binnenkort horen hoe het gaat.

BAT foto van Noppes. Wat is het toch een knapperd.........

BAT foto van Noppes. Wat is het toch een knapperd………

 

 

 

 

 

 

 

Op maandag 9 maart ontvingen wij een telefoontje van het KNGF.

Noppes heeft iets meer tijd nodig om te wennen, hij krijgt een verlenging van zijn Basis Training met 3 weken.  We hopen dat onze kanjer hieraan genoeg heeft, het is erg lastig voor Noppes om in zo’n korte tijd een vertrouwensband op te bouwen met zijn trainer. Kop op kanjer! Je kan het.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *