.Olke

September  2015

Olke komt een paar dagen bij ons logeren, we halen haar bij haar bazin thuis op. Wat leuk om haar terug te zien en ook weer in huis te hebben.  Ze herkent alles nog. Samen met Olix is het dikke pret. Rennen door de bossen en thuis lekker ravotten.

Juni 2015

Het KNGF bestaat 80 jaar en dat word gevierd in de RAI in Amsterdam. Alle ambassadeurs, pleeggezinnen, fokgastgezinnen, opvanggezinnen, medewerkers en alle vrijwilligers zijn uitgenodigd.

We hebben al even contact gehad met het baasje van Olke en weten dus dat ook zij aanwezig zal zijn. Dit maakt het feest voor ons extra compleet. Nadat we binnenkomen kijken we natuurlijk snel uit of we haar zien. Tussen alle bekende zien we Olke al snel. Wat een mooie hond is het toch. Het gesprek en de ontmoeting met Olke was echt super leuk.  Olke doet haar werk geweldig en haar baasje is ontzettend gelukkig met haar. We hebben al snel in de gaten dat Olke ook nog steeds een grote boef is want al snel duikt ze met haar neus een tas in die op de grond staat. Ook maakt ze van de gelegenheid gebruik om even met haar tafelgenoten te spelen.

Maar tijdens de receptie en de voorstelling is ze ontzettend braaf!

Wat was het leuk om haar terug te zien. Dat gaan we zeker nog een keer doen.

 

 

Olke juni 2015

Olke juni 2015

 

 

 

 

 

Olke juni 2015

Olke juni 2015

 

Olke juni 2015

Olke juni 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2015

Het gaat prima met Olke en haar bazin, het is een prima team samen. Ze zijn al een weekje lekker met vakantie geweest en ook daar ging het erg goed. Olke is een echte knuffelkont en dat vind haar bazin niet erg. Het werk doet Olke geweldig en ze merkt dat het elke dag beter gaat.

 

 

Oktober 2014

De match met de nieuwe bazin van Olke was erg positief. Begin november volgt de thuis instructie. Het is voor haar de 3e geleidehond. Haar vorige hond gaat nu met pensioen en Olke zal zijn stokje over gaan nemen. Ik heb via de mail al erg leuk contact en ben dan ook erg blij dat er voor Olke ook weer een gouden mandje gevonden is.

 

September 2014

De berichten die wij ontvangen van school zijn positief. Er zijn steeds minder puntjes waar aan gewerkt moet gaan worden.

Via het geleidehondenforum hebben wij gehoord dat Olke voorgesteld gaat worden aan haar nieuwe bazin, spannend zeg.

Ik hoop hier snel meer nieuws over te hoen.

 

April 2014

Olke is inmiddels alweer enkele weken op school (vanaf 10 maart). Ze is na 3 weken geslaagd voor haar BAsisTraining en vanuit daar door naar de officiële opleiding.

Ze deelt haar kennel met Razou, ze zijn erg aan elkaar gewaagd mede omdat ze alle twee geen haantje de voorste zijn. We krijgen goede berichten. Olke luistert erg goed in bos en gaat ontzettend graag mee in het bos. De schietoefeningen gaan ook goed.  Olke’s looptempo mag beter maar dat wisten we al wel van te voren. Wat ze nu op school wel doet is eten van straat. Dat is iets wat voor ons helemaal nieuw is.

Als Olke 1.5 op de opleiding zit krijgen we een telefoontje, Olke is toch weer mank………………………jee wat balen zeg. We waren hier zo bang voor. Ze krijgt pijnstillers en zit even in een kennel alleen. Na enkele dagen gaat het weer wat beter en mag ze langzaam weer mee met de training. Als het goed blijft gaan mag ze weer gezellig terug naar Razou.

We zijn tevreden over deze eerste berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *