.Vrouwke

Vrouwke is erg succesvol aan het school periode begonnen.

Na 3 weken krijgen wij dan ook een telefoontje dat ze haar BAT training goed had doorlopen en ze door was naar de opleiding!  Natuurlijk zijn er nog wat aandachtspuntjes maar dat hoort erbij.

We wachten nu rustig af en zullen af en toe informeren hoe het met haar gaat!

Lang hoeven we helaas niet te wachten, op 10 juni krijgen we bericht dat het niet zo goed gaat met Vrouwke, ze is mank, dat hebben ze al eerder geconstateerd maar de rust die ze haar gegeven hebben heeft niet geholpen. Ze gaat naar Utrecht voor verdere behandeling, daar is gebleken dat haar knie ernstig beschadigd is, ze blijft een nachtje in Utrecht slapen en wordt morgen geopereerd. Er wordt aan ons de vraag gesteld of ze bij ons mag komen revalideren omdat wij voor Vrouwke bekend en vertrouwt zijn. Omdat het voor langere tijd is moeten we daar even over nadenken.

Helaas kunnen wij de opvang voor Vrouwke niet doen, we hebben net Udai van 11 weken en dat zou voor Vrouwke ook niet goed zijn. Erg jammer want anders hadden we het natuurlijk graag gedaan.  Vrouwke wordt nu opgevangen in een ander gezin waar ze rustig kan herstellen en weer kan trainen. Het is nog niet duidelijk of ze hierna haar opleiding weer op kan pakken.

Na een paar maanden komt het bericht dat er voor Vrouwke geen loopbaan als geleidehond in zit. Ook al lijkt haar knie goed te herstellen. Voor een geleidehond wordt er teveel van haar gevraagd dit zou niet goed zijn voor haar knie. Jeee wat jammer zeg, dat komt ondanks dat we er rekening mee gehouden hadden toch hard aan. Ze had het echt in zich om een goede geleidehond te worden. Nu is het hopen dat er snel een lief gezin voor haar wordt gevonden!

Dat lieve gezin laat gelukkig niet lang op zich wachten, ze komen naar Amstelveen en zijn gelijk helemaal gek met haar. Het is een gezin met 3 kinderen dus dat vind Vrouwke helemaal geweldig.

Ook al Vrouwke bij haar nieuwe baasjes is gaat het nog niet goed met haar, haar knie blijft opspelen. Ze gaan weer met haar naar Utrecht. Vrouwke krijgt absolute riem rust, ze mag niet los lopen of spelen. Verder krijgt ze zelfs accupunctuur en fysio.  Wat een geluk dat ze in zo’n liefdevol gezin terecht gekomen is.

Het gaat langzaam beter met Vrouwke en ook al zal het altijd oppassen blijven ze heeft het erg naar haar zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *