Lars

29 januari 2018

We ontvangen een telefoontje van een consulente, ze heeft Lars bij zich in de auto en de vraag is of wij hem op willen opvangen!

Welkom Lars!

Lars op zijn 1e dag bij ons


Lars op zijn 1e dag bij ons

Lars is geboren op 1e kerstdag 2016 (25 dec), er moeten een paar puntjes op de I gezet worden voordat hij naar school kan en wordt hij aan mij toevertrouwd. Door de hectische emotionele periode in ons gezin is hij meer dan welkom. Wat een grote knuffelbeer is hij zeg……….. hij is wat te zwaar wat reden is voor extra lange boswandelingen. Lars vind het geweldig. Andere honden is een feest.

Lars is al snel een maatje voor mij en de kinderen, hij gaat overal mee naar toe, lekker naar het strand, het bos, de winkels enz enz.

4 juni kunnen we er dan echt niet meer onderuit en breng ik Lars naar school. Jolanda gaat met mij mee voor de mentale support. Het is erg moeilijk, zeker omdat ik voor mezelf weet dat dit mijn laatste KNGF hondje zal zijn. Daarbij is Lars door diverse reden erg belangrijk voor mij en de kinderen. We weten dat hij zijn best gaat doen op school en iemand na zijn opleiding erg blij zal gaan maken.

Lieve Lars ook al was je maar kort bij ons, we hebben je in ons hart gesloten, we gaan je ontzettend missen. We zijn blij dat je de afgelopen maanden bij ons was……… Go kanjer!